دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس


با مطالعه این پست آموزشی میتوانید با مهمترین دلایل کند بودن سرعت سایت وردپرسی آشنا شوید و با هزینه بسیار کم سرعت سایت خود را افزایش دهید.

اغلب کسانی که به تازگی با حوزه وب آشنا شدند اقدام به ساخت یک سایت وردپرسی رایگان می‌کنند و به دنبال نتایج خارق العاده هستند. دقت کنید که ظرفیت سایت‌های ساخته شده با وردپرس بسیار زیاد است، اما برای کسانی که نسبت به آن آگاهی دارند. اگر چه که در دوره آموزش سئو به صورت جامع و کامل در مورد تکنیک‌های افزایش سرعت سایت‌های وردپرسی نکاتی را آموزش دادیم، با این حال در بخش وبلاگ سایت برترآموز نیز یک سری توضیحات اجمالی و خلاصه مطرح خواهیم کرد. آشنایی با دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس می‌تواند روی بازدهی شما تاثیراتی خارق العاده داشته باشد.

اهمیت بررسی سرعت سایت چیست؟

یکی از عوامل مهم تاثیرگذار در سئو سایت، سرعت آن می‌باشد. این موضوع به اندازه‌ای دارای اهمیت است که باعث کسب امتیاز منفی یا مثبت در لیست نتایج به دست آمده در گوگل خواهد بود. شاید برای بسیاری از کاربران پیش آمده باشد که پس از انتخاب و ورود به یک سایت خیلی سریع از آن خارج می‌شوند. این مسئله در ارتباط با سرعت سایت است که در نتیجه کاربر ترجیح می‌دهد فورا از آن بیرون بیاید. بنابراین همین امر موجب مواجه با افزایش نرخ پرش، کاهش بازدید و در نهایت رضایت کاربران خواهد شد.

توجه به این نکته ضروری است که مدت زمان بارگذاری سایت از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. چرا که تمامی کاربران نیازمند صرف زمانی کوتاه برای دسترسی به مطالب مورد نظر خود هستند. موتورهای جستجو نیز به سایت‌هایی امتیاز بیشتری می‌دهند که اطلاعات خود را به سرعت در اختیار کاربران قرار دهد. به عبارتی دیگر یک معیار استاندار برای گوگل در ارتباط با رتبه بندی سایت‌ها، داشتن سرعتی بالا خواهد بود.

مهم‌ترین دلایل کاهش سرعت سایت‌های وردپرس

اگر جز کاربران مبتدی یا حتی حرفه‌ای هستید، داشتن اطلاعات کافی در زمینه کاهش یا افزایش سرعت سایت وردپرس برایتان ضروری می‌باشد. بنابراین پیش از اقدامی لازم است بدانید که چرا سرعت سایت وردپرس دچار کاهش شده است. یا اینکه چه عاملی باعث پایین آمدن سرعت بارگذاری سایت وردپرس خواهد شد. در ادامه پس از آگاهی از دلایل ایجاد این مشکل، نسبت به حل مسئله و رفع آن اقدام نمایید. در ادامه به بررسی دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس می‌پردازیم.

وجود هاست با سرعت و کیفیت پایین

هاست وردپرس یکی از عوامل مهم و بسیار تاثیرگذار در سرعت سایت و سئو می‌باشد. بنابراین برای اینکه بتوانید یک سایت را از نظر سئو برای موتورهای جستجو و کاربران بهینه سازی کنید، باید نقش هاست را جدی بگیرید. یک هاست پرسرعت و باکیفیت بهترین میزبان برای سایتی است که نیاز به بالا بردن امتیاز و ارتقای سطحی کیفی خود دارد. لازم به ذکر است که تأثیر موقعیت هاست بر سرعت سایت نیز بی‌تاثیر نیست. چرا که اگر کاربر یک سایت در ایران باشد و هاست در کشوری دیگر، زمان زیادی نیاز دارد تا فرآیند درخواست و دریافت پاسخ صورت گیرد. در ادامه خوب است بدانید که هاست باید کاملا با سایت و سطح ترافیک آن مطابقت داشته باشد.

برای ورد پرس چه هاستی بگیرم

شاید با مطالعه قسمت قبل این سوال در ذهنتان ایجاد شده است که برای ورد پرس چه هاستی بگیرم؟ اغلب کسانی با این پرسش مواجه می‌شوند که سایت‌شان وردپرسی می‌باشد. گاها با عدم آگاهی از اطلاعات مهم و یک انتخاب نادرست دارنده سایت با چالش روبرو می‌شود. برای سایت‌هایی که ترافیک بالایی دارند یک انتخاب مناسب از اهمیت زیادی برخوردار است. در پاسخ به سوال چگونه سرعت سایت را بالا ببریم باید بگوییم که هاست‌هایی با امنیت قوی، ویژگی‌های متنوع و قیمت مناسب شامل Hostinger، Bluehost، GreenGeeks، SiteGround، HostGator و DreamHost به شما کمک خواهند کرد.

عدم وجود حافظه پنهان یا پلاگین کش

یکی از عوامل مهم دیگر در کاهش سرعت سایت، نبود حافظه پنهان می‌باشد. پلاگین کش می تواند در بهبود عملکرد سایت تاثیر داشته باشد و سرعت سایت را افزایش دهد. البته گزینه‌های مناسب دیگری مانند افزونه‌های کش در ورد پرس نیز وجود دارد که می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. در نظر داشته باشید که عدم وجود حافظه پنهان می‌تواند باعث شود به هر تعداد یک صفحه وب برای بار اول بارگذاری شود، نیازمند تجزیه و تحلیل سرور از پایگاه داده‌های مربوطه شود. همین موضوع زمان‌‌بر بوده و نیازمند وقت و زمان است که در نهایت باعث کاهش سرعت سایت خواهد شد.

وجود نسخه قدیمی و منقضی شده PHP

با توجه به اهمیت این موضوع که زبان برنامه نویسی PHP، زبان سمت سرور است، تاثیر زیادی بر سرعت و عملکرد سایت خواهد داشت. بنابراین یک دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس همین مسئله می‌باشد. به این نکته توجه نمایید که PHP مانند هر نرم‌افزار دیگری دارای یک چرخه عمر انتشار است که برای ارتقای کارها و بهبود باید به دقت شود. تمامی نسخه اصلی PHP به مدت دو سال پس از انتشار پشتیبانی کامل را انجام می‌دهند. اما پس از تمام شدن مهلت مورد نظر باید به روز رسانی شود. برای به روز رسانی PHP از طریق وردپرس، ابتدا سایت را به صورت local و یا با استفاده از یک محیط staging امتحان کنید. در صورت ارتقای نسخه قدیمی PHP، وردپرس را نیز ارتقا دهید.

عدم اجرای فشرده سازی و بهینه سازی

پنجمین علت در ارتباط با کاهش سرعت سایت وردپرس مربوط به فشرده سازی و انجام بهینه سازی است. یکی از روش‌های کم کردن حجم فایل‌ها Minify می‌باشد که با کمک آن می‌توانید موارد اضافی را از سایت پاک کنید. این موارد شامل فضاها، خطوط، کدهای غیرضروری و کاراکترها است. علاوه بر فشرده سازی، بهینه سازی نیز نقش مهمی را در سرعت سایت به عهده دارد. در انجام بهینه سازی و سئوی تصویر برای حفظ کیفیت و وضوح از سایت‌های Compressor.io و Image Optimizer استفاده کنید.

وجود افزونه‌های کند یا منقضی شده

یک علت پایین بودن سرعت سایت نیز وجود افزونه‌هایی است که منقضی شده‌اند یا اینکه کند می‌باشند. بر اساس استاندارد‌های مشخص شده گوگل در این زمینه، سرعت بارگذاری یک سایت باید بین 3 تا 5 ثانیه باشد. بنابراین به هر میزان زمان بیشتری برای بارگذاری نیاز باشد بر روی رتبه سایت تاثیر منفی خواهد گذاشت. در نتیجه میزان بازدید سایت را کاهش داده و کمتر خواهد کرد. در این شرایط یک افزونه افزایش سرعت سایت وردپرسی مانند WP Rocket جایگزین مناسبی به جای افزونه‌ای کند می‌باشد. افزونه‌هایی مانند Autoptimize، Pagespeed Ninja و W3 Total Cache نیز از گزینه‌های پیشنهادی دیگر هستند.

عدم ارتقای سرویس میزبانی

علت دیگر که دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس می‌باشد، مربوط به نبود یه سرویس میزبانی با کیفیت است.

بنابراین برای افزایش سرعت پنل ورد پرس، بر روی بالا بودن مشخصه‌ی Server Response Time تمرکز کنید. به هر میزان این مشخصه بیشتر باشد، سرعت بارگذاری صفحات سایت و پنل وردپرس نیز بیشتر می‌شود. در این زمینه استفاده از سرویس‌های میزبانی باکیفیت بالا و سرورهای میزبانی اختصاصی بسیار موثر است.

وجود تعداد بالای پست‌های نمایش داده شده در متن و محصولات

اگر به دنبال یک دلیل دیگر برای کند بودن سرعت سایت یا علت دیر لود شدن سایت وردپرسی هستید، این گزینه نیز بی‌ارتباط نیست. چرا که این دلیل به ظاهر کوچک اما تاثیرگذار بر کاهش سرعت سایت ورد پرس موثر است. بنابراین تعداد نوشته های قابل مشاهده در یک صفحه نباید تعداد زیادی باشد چون در روند کاهش سرعت موثر است. همچنین لینک نماد اعتماد را به صورت مستقیم در صفحه اول سایت قرار ندهید، چرا که در صورت ایجاد اختلال در این نماد و سایتی که در ارتباط با نماد اعتماد الکترونیکی است، سرعت سایت را کاهش می‌دهد.

وجود فونت‌های اضافه

آیا تاکنون به این موضوع توجه کرده‌اید که استفاده از فونت‌ها نیز نیاز به بهینه ‌سازی دارند؟ در این زمینه فونت‌های متغییر بهترین گزینه هستند. بنابراین در نظر داشته باشید که از یک خانواده فونت در وزن‌های مختلف استفاده کنید. همچنین حذف کردن فونت‌های اضافه نیز کمک زیادی به افزایش سرعت سایت می‌کند. علاوه بر فونت‌ها، آیکون‌ها نیز در این زمینه بی‌تاثیر نیستند. پس بهتر است مدیریت آیکون‌ها را با دقت انجام داده و از قالب‌های استانداردی استفاده کنید. این قالب‌ها امکان غیرفعال کردن فونت‌ آیکون را در اختیارتان قرار خواهد داد.

کند شدن سایت وردپرسی

سخن پایانی

در این پست آموزشی دلایل مهم و کمتر بررسی شده از کند بودن سایت وردپرسی را مورد بررسی قرار دادیم. در صورتی که شما با تکنیکی خاص سرعت سایت وردپرسی خود را بهینه نمودید، میتوانید در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان خود به اشتراک به گذارید. به یاد داشته باشید که اغلب دلایل کند بودن یک سایت مربوط به طراحی غیر اصولی و تداخل افزونه‌ها با یک دیگر می‌باشد. سایت های وردپرسی از بهترین گزینه‌های طراحی سایت می‌باشند که در سالیان طولانی عملکرد خود را حفظ کردند و توسعه دهندگان وب نیز آن را ارتقاء دادند.

نوشته دلیل کند بودن سرعت سایت های ساخته شده با وردپرس اولین بار در برتر آموز. پدیدار شد.

در حال انتقال به منبع اصلی

بدون شرح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *